Bokning

Stuga och Ställplatser

Våra mysiga stugor att boka

Här på Mellomgården har vi fyra stugor i lantlig stil med härlig utsikt över Hornborgasjön från uteplatsen med grill. De många cykel- och vandringslederna genom det vackra kulturlandskapet har du alldeles runt knuten.

Stugorna håller vandrarhemsstandard och mäter 20 kvadratmeter med fyra sängplatser (våningssäng plus bäddsoffa), pentry med kokplatta, kylskåp, mikrougn och redskap, toalett och dusch och köksbord med fyra sittplatser. Barnsäng finns att låna. Parkering direkt utanför, och det finns en laddplats för elbil.

Stugorna kostar 950 kr per natt. Städning, handdukar och sängkläder löser ni själva, men slutstädning kan köpas till för 500 kr. Frukost, fika och lunch finns att köpa under caféets ordinarie öppettider.

Husdjur är välkomna i en av stugorna – meddela oss i samband med bokningen om du avser ta med dig djur eller är allergisk!

Var gärna ute i god tid med din bokning – vissa tider på året blir snabbt fyllda långt i förväg!

Tillgänglighetsinformation: Observera att tillgängligheten för rörelsehindrade är begränsad. Stugorna är små och har trappsteg upp till dörren, parkeringsytorna är grusade.

”Utmärkt boende, fräscht och rent – återkommer gärna”

 ”Mysigt läge med kvällssol och utsikt”

 ”Perfekt läge för besök till Skara Sommarland, Hornborgarsjön m.m.”

 ”Otroligt vacker omgivning. God mat i creperian. Fina stugor.”

Ställplatser med utsikt

Vi har även ett antal ställplatser med eluttag för husbilar. Ställplatserna går inte att förboka utan erbjuds i mån av plats.

Vi har tyvärr ingen möjlighet för avloppstömning och för tillgång till toalett gäller caféets öppettider, normalt kl 11-17.

Kvällssol och skön utsikt ingår!

Ställplatserna kostar 150 kr per natt.

Boka direkt vi Booking.com

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till telefonnummer

(+46)700 55 80 90. Bokning sker på Booking.com.

Booking.com

Du är varmt välkommen att boka stuga online. Klicka här för att komma till bokningssidan.

sv_SE