Countrykväll Med Erika Jonsson

Countrykväll med Erika Jonsson och A.K and the Brotherhood

Varmt välkomna till en utomhuskonsert med Countrykväll med Erika Jonsson och A.K and the Brotherhood  på Mellomgårdens Café och Gårdsbutik 6 augusti.

Det kommer bli en helkväll med Sveriges country drottning Erika Jonsson från Värmland och grymma bandet AK & the Brotherhood. Tänk dig en sommarkväll när den är som bäst. Bara att ta med en filt och känn dig som hemma på vårt grönområde, glöm inte att ta med en extra tröja som hjälper dig att hålla värmen även när solen gått ner.

Det kommer finnas mat från grillen att köpa och creperiet kommer att vara öppet med fullständiga rättigheter. Det är ej rekommenderat att ta med in egen matsäck på området. Det är EJ tillåtet att ta med alkohol in på området.
Varmt välkomna till en fullspäckad show.

Om kvällens artister:
Erika Jonsson släpper nytt album och ger sig ut på turné!
Erika har verkligen hittat sitt egna sätt att utrycka sig på och beskrivs ofta som ett fyrverkeri i rampljuset.
Med sitt band som består av Christian Nilsson/trummor, Crippe Johansson/elgitarr, Rasmus Diamant/bas och Martin Borgh/keyboard får de med publiken på en resa genom de Värmländska skogarna till countryns Mekka – Nashville.
Jonsson gör sina uppträdanden med både svenska och engelska låtar och blandar gärna in humor i mellansnacket.
Att uppleva Erika live kan ibland kännas som att man är på en privat föreställning, – det känns äkta, närvarande och personligt.

A.K & The Brotherhood grundades av Alo Karlsson i Växjö 2015. Gruppens varumärke är en smakfull och originell blandning av roots och vad som allmänt kallas Americana. Alo’s personliga låtar och bandets oinskränkta organiska sound gav dem snart en hängiven fanbas, vilket manifesterades 2017, när de vann Country SM. De belönades också med det prestigefyllda publikpriset samma år vid mästerskapet.

Biljetter hittar ni på Nortic.se

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

aug 06 2022

Tid

19:00

Kostnad

295kr
Mellomgårdens Café & Gårdsbutik

Platser

Mellomgårdens Café & Gårdsbutik
Norra Lundby Mellomgården 1 53293 Axvall
Webbplats
https://mellomgarden.nu/
Mellomgårdens Café & Gårdsbutik

Arrangör

Mellomgårdens Café & Gårdsbutik
Telefon
073-670 09 67
E-post
info@mellomgarden.nu
Webbplats
https://mellomgarden.nu/
sv_SE